2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli çıbanlı kriterler delik önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle esaslı bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işlemaretler kullanılır.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Mühlik sınıftaki medarımaişetyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

 Yapının partner merdivenlerinin yangın ve özge ivedili hâllerde kullanılabilecek özellikte yangın kapısı olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Dünya kattaki dükkân ve benzeri yerlerde kişi skorsı 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına hareketsiz çıkış ehliyetli akseptans edilir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Birkötü firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu Yangın Kapısı merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece dobra ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı Yangın Kapısı Fiyatları sıra bedel peşışını getirmektedir.

Report this wiki page